Rideskole


Gyldermyra


Gyldermyra rideskole har engasjerte instruktører, trygge rideskolehester, et godt miljø og sist men ikke minst: tilbud for alle. Enten du er nybegynner eller erfaren, ung eller gammel - vi har garantert et kurs som passer for deg. Du kan lese mer om instruktørene, våre kurs og hestene i undermenyen. På Gyldermyra legger vi vekt på å finne en kursløsning som passer nettopp deg, slik at du har gode forutsetninger til å forbedre din ridning. I tillegg har vi mange ulike typer skolehester. På den måten vil vi alltid finne en hest som passer for deg.

Våre kurs

På Gyldermyra har vi flere ulike kurs. På den måten kan du være trygg på at du finner et kurs som passer for nettopp deg. Under kan du lese litt mer om de ulike kursene. Send mail eller ring for å finne en time som kan passe!

Knøttekurs

Dette kurset er til for de aller minste, og gjelder for de opp til seks år. Her legges det vekt på trivsel, glede , og læring i trygge omgivelser. Det viktigste er at barna får positive opplevelser med hest i sentrum. Her anbefales det at foreldre blir med og leier. Dersom du ikke har mulighet til å hjelpe til å leie, kan vi stille med leier etter avtale.

Ordinære rideskoletimer

På de ordinære rideskoletimene deles elevene inn etter erfaring, nivå og alder. Vi er opptatt av at elever som rir på samme time skal være på samme nivå, for at elevene skal kunne få utfordringer tilpasset sitt nivå og dermed få en stigende læringskurve. Derfor legger vi vekt på å finne en time som passer for akkurat deg. Likevel har vi en omtrentlig inndeling som går som følger;
Line-Hennum-Rideskolesjef

Voksenkurs

Ridning er ikke bare for barn og unge, også voksne kan ha glede av å tilbringe tid på hesteryggen. Derfor arrangerer vi voksenkurs for voksne på alle nivåer, enten du er en forelder som har lyst til å snuse litt på hva barnet ditt driver med eller om du er en tidligere rytter som ønsker å ta opp ridningen igjen. Uansett er du velkommen hos oss!
Tangsø´s Bailey

Sprangkurs

Vi holder også kurs som retter seg spesifikt mot sprang. Disse kursene egner seg for deg som brenner litt ekstra for sprangen, og som ønsker å holde fokus på nettopp denne grenen.
Olympos Miss Lykka

Dressurkurs

Vi har også egne kurs for deg som ønsker å hovedsaklig jobbe med dressuren. Disse timene legger opp til enda tettere oppfølging av de enkelte rytterne, og vi har derfor satt en maxgrense på kun fire elever på disse timene.
Bobby

Drop-in

Dersom du ikke har mulighet til å gå på time fast, eller bare ønsker å prøve å ri litt er det mulig å bli med på en drop-in time. Tid for drop-in er foreløpig ikke fast. Ring for avtale.

Prisliste ridekurs


Pris Beskrivelse
Knøttekurs 95 kr Dette gjelder ut året man fyller seks år
Ordinære kurs 350 kr Familierabatt ved kjøp av flere timer
Dressurkurs 420 kr
Sprangkurs 420 kr
Privattime 600 kr

Undervisning privatryttere


Pris Beskrivelse
Trenings gruppe 300 kr Med Sindre
Privattime 750 kr 30 min med Sindre

Praktisk informasjon


  • Oppstart: Høstkurset 2021 starter opp fom. 16. august (uke 33)
  • Kursvarighet: Ridekursene går fra skolestart og noen uker ut i januar, og fra "midt i januar" frem til skoleslutt. Det er ikke rideskole i juleferien og 17. mai.
  • Betaling: Hele kursbeløpet betales samlet. Det er også mulighet for månedlig faktura - m 50 kr fakturagebyr per faktura.
  • Utstyr: Vi legger vekt på sikkerhet og anbefaler derfor at du har på deg følgende: sko med hæl (f.eks ridestøvler/gummistøvler/stallsko), behagelig og fleksibel bukse (ridebukse/tights), og godkjent ridehjelm. Hjelm kan evt. lånes av oss.
  • Påmelding: Påmelding foregår online på hjemmesiden (under påmelding) eller via mail til rideskole@gyldermyra.no. Får du ikke tilbakemelding innen to dager ved online påmelding: send mail eller ring - det hender det ikke når frem.
  • Påmelding til nye kurs: Ved overgang fra høstkurs til vårkurs eller vårkurs til høstkurst blir man automatisk satt opp på videre timer. Dersom man IKKE ønsker å fortsette, må det gis skriftlig beskjed til mailadressen oppgitt nedenfor. Mailen er godkjent av oss når du har fått tilbakemelding (dvs: ring hvis du ikke får svar, kanskje den ikke er kommet frem). Mailen må være oss i hende senest 1. desember (avmelding vårkurs) eller 13. juni (avmelding høstkurs).
  • Faste aktiviteter