Våre kurs

Våre kurs

På Gyldermyra har vi flere ulike kurs. På den måten kan du være trygg på at du finner et kurs som passer for nettopp deg. Under kan du lese litt mer om de ulike kursene. Send mail eller ring for å finne en time som kan passe!

Knøttekurs

Dette kurset er til for de aller minste, og gjelder for de opp til seks år. Her legges det vekt på trivsel, glede , og læring i trygge omgivelser. Det viktigste er at barna får positive opplevelser med hest i sentrum. Her anbefales det at foreldre blir med og leier. Dersom du ikke har mulighet til å hjelpe til å leie, kan vi stille med leier etter avtale.

Ordinære rideskoletimer

På de ordinære rideskoletimene deles elevene inn etter erfaring, nivå og alder. Vi er opptatt av at elever som rir på samme time skal være på samme nivå, for at elevene skal kunne få utfordringer tilpasset sitt nivå og dermed få en stigende læringskurve. Derfor legger vi vekt på å finne en time som passer for akkurat deg. Likevel har vi en omtrentlig inndeling som går som følger;
Line-Hennum-Rideskolesjef

Voksenkurs

Ridning er ikke bare for barn og unge, også voksne kan ha glede av å tilbringe tid på hesteryggen. Derfor arrangerer vi voksenkurs for voksne på alle nivåer, enten du er en forelder som har lyst til å snuse litt på hva barnet ditt driver med eller om du er en tidligere rytter som ønsker å ta opp ridningen igjen. Uansett er du velkommen hos oss!
Tangsø´s Bailey

Sprangkurs

Vi holder også kurs som retter seg spesifikt mot sprang. Disse kursene egner seg for deg som brenner litt ekstra for sprangen, og som ønsker å holde fokus på nettopp denne grenen.
Olympos Miss Lykka

Dressurkurs

Vi har også egne kurs for deg som ønsker å hovedsaklig jobbe med dressuren. Disse timene legger opp til enda tettere oppfølging av de enkelte rytterne, og vi har derfor satt en maxgrense på kun fire elever på disse timene.
Bobby

Drop-in

Dersom du ikke har mulighet til å gå på time fast, eller bare ønsker å prøve å ri litt er det mulig å bli med på en drop-in time. Tid for drop-in er foreløpig ikke fast. Ring for avtale.