Prosjekt Firkløver

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og mange har store planer for ferien. For veldig mange betyr sommer reiser til det store utland, familieturer til hytta, aktivitetsleir eller andre utflukter. For noen barn er dette veldig langt unna realiteten. Det finnes en rekke barn som på grunn av familiens økonomiske situasjon ikke har mulighet til å reise på ferie, eller gjøre noe annet det kan være moro å fortelle om på første skoledag.Dette ønsker vi å gjøre noe med! Vi presenterer: Prosjekt Firkløver

Prosjektet handler om:

Vi deler ut GRATIS PLASSER på sommerleir til barn som trenger det! Dersom dine barn kunne trenge et sommereventyr kan du gjøre følgende: Send oss en mail med begrunnelse for hvorfor nettopp du eller ditt barn skal få muligheten til å oppleve en ukes magi her hos oss på SR Gyldermyra! Søknaden blir selvsagt behandlet konfidensielt. Ingen kommer på rideleiren til å vite hvem som har fått oppholdet sponset, og hvem som ikke har det. Send Din søknad på mail til Line Hennum til: firklover@sr-stables.com, og forklar litt om hvorfor du skal få denne leiren. Det er selvsagt lov til å tipse om andre som fortjener det.

Ønsker du å bidra?

Prosjekt Firkløver går ut på at vi har satt av plasser på sommerleir som vi ønsker å gi bort til barn/unge som trenger et avbrekk. Dette er derimot et økonomisk løft vi ikke har mulighet til å gjøre alene. Vi går nå derfor ut og ber næringslivet om hjelp til å hjelpe oss å hjelpe. Driver du et firma? Er du i et styre eller ansatt i et firma som har et hjerte? Hver plass koster 5300 kroner. For hver plass ditt firma gir, - gir vi også en plass. Vi og våre brukere vil selvsagt være evig takknemlig for ethvert bidrag, men vi har i tillegg en del virkemidler som vi vi ønsker å bruke som incitament for dere. Avhengig av hvor mange plasser dere sponser vil dere i tillegg til å bli bragt frem på sosiale medier også få mulighet til logo på våre t-skjorter, banner i ridehuset, rabattordninger for deres ansatte i vår rideskole, at vi deltar på firmaarrangementer med hest, kan være runderidning for barn, teambuilding, etc. Mulighetene er endeløse. Ta kontakt med Line Hennum på rideskole@live.com for mer informasjon.

Se mediedekning i Moss Avis

Vi ønsker å rette en kjempestor takk til sponsorene for 2019: